Solsäljare till Takbyrån

Alingsås
Ansök senast: 2022-06-30

Takbyrån växer och nu söker vi en solsäljare!

Trivs du med att sälja hållbara lösningar? Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat?

Takbyrån skapar framtidssäkra tak med hållbara material och följer med samhällets utveckling. Sedan 2021 så ingår vi i Soltechkoncernen och erbjuder även solenergi för att få en effektiv grön omställning i våra kunders fastigheter. Det är här du kommer in.

Som solsäljare hos oss kommer du att ansvara för försäljningen av just solenergi. Din kunskap inom området är ett viktigt tillskott i vår organisation och kommer att utgöra spetskompetens. Du arbetar nära dina kollegor på framförallt tjänstemannasidan internt och har också stöd från kollegor inom koncernen som kan solenergi liksom du.

Din roll innefattar att arbeta med hela försäljningsprocessen inklusive rådgivning/kalkyl och projektering. Du arbetar långsiktigt med mål att skapa starka affärsrelationer utifrån kundens behov. Du följer upp strukturerade kundplaner på både kort och lång sikt för att nå dina mål. Du hjälper våra kunder i deras beslutsprocess genom att kartlägga deras befintliga möjligheter och behov, sammanställa kundanpassade erbjudanden och lämna tydlig dokumentation till din arbetsgrupp. Du rapporterar till VD Tobias.

Vi är ca 46 anställda idag och erbjuder ett fritt arbete i team. Förutom att du ska har en grundläggande kunskap inom bygg och särskilt inom solenergi, ser vi gärna att du är en person med högt engagemang, är strukturerad och drivs av kund- och resultatfokus.

Visst vill du bli en del av Takbyrån och Soltechkoncernen?


För att passa i rollen som solsäljare har du lätt för att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Du är intresserad av ny teknik med fokus på solenergi. Det är viktigt att du är lyhörd och har ett flexibelt tänkande. Din erfarenhet inom försäljning och solenergi bidrar till din förmåga att uppnå resultat och nöjda kunder. Vi ser till personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet av lösningsförsäljning (kundanpassade lösningar med produkt, tjänst och installation).
 • Erfarenhet av solenergi
 • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Officepaketet och vana från något CRM-system.
 • B-körkort

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Alingsås.  

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. 

Välkommen med din ansökan!

Takbyrån är en erfaren takentreprenör med ett brett kunnande. Vi erbjuder helhetslösningar av högsta kvalitet när det gäller låglutande tak och vi arbetar med såväl nyproduktion och ROT/renovering som service och underhåll. Kort så gör vi det mesta när det kommer till takentreprenad.

Vi skapar framtidssäkrade tak med hållbara material och följer med samhällets utveckling. Att tänka efter före ligger i vårt DNA och vi är lyhörda för behov och förändringar i omvärlden och arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna – vare sig det gäller att hjälpa våra kunder eller anställa nästa kollega.

Sedan 2021 är vi en del i Soltechkoncernen.

Kontaktperson

Cecilia Jungner

cecilia.jungner@soltechenergy.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %