Kalkylator till Takbyrån

Alingsås
Ansök senast: 2022-08-31

Är du en erfaren kalkylator inom tak-/byggbranschen som vill arbeta med härliga kollegor i Alingsås? Då ska du jobba med oss på Takbyrån inom Soltechkoncernen. Takbyrån skapar framtidssäkra tak med hållbara material och följer med samhällets utveckling. Sedan 2021 så ingår vi i Soltechkoncernen och erbjuder även solenergi för att få en effektiv grön omställning i våra kunders fastigheter. Vi växer och behöver dig.

Som kalkylator hos oss har du ett spännande och varierande arbete med möjlighet att delta i många olika projekt. Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta med att ta fram projektkalkyler och enklare konstruktioner för olika projekt, att utvärdera och följa upp kalkylerna liksom att presentera resultat för projektansvariga. Du arbetar även med inköp och administration relaterat till projekten. Ditt arbete sker i nära samarbete med projektledare.

Visst vill du bli en del av Takbyrån och Soltechkoncernen?

Som Kalkylator är du en god relationsbyggare med affärssinne som kan bidra till att utveckla våra affärer. God samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen och du samarbetar både med leverantörer, kunder och kollegor. Du är självklart strukturerad i ditt sätt att arbeta och har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van vid att läsa byggritningar och av arbete i CAD och Bleubeam. Vi ser till personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har:

 • Kunskap och erfarenhet som kalkylator inom aktuell bransch
 • Goda kunskaper gällande att läsa byggritningar och liknande
 • Erfarenhet av inköp och projektadministration
 • Vana av, och goda kunskaper inom, CAD och Bluebeam
 • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Officepaketet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Alingsås. 

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag.

För mer information kontaktar du: Cecilia Jungner, HR Soltech, på cecilia.jungner(@)soltechenergy.com (dock ej mellan 14/7-10/8)

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. 

Välkommen med din ansökan!

Takbyrån är en erfaren takentreprenör med ett brett kunnande. Vi erbjuder helhetslösningar av högsta kvalitet när det gäller låglutande tak och vi arbetar med såväl nyproduktion och ROT/renovering som service och underhåll. Kort så gör vi det mesta när det kommer till takentreprenad.

Vi skapar framtidssäkrade tak med hållbara material och följer med samhällets utveckling. Att tänka efter före ligger i vårt DNA och vi är lyhörda för behov och förändringar i omvärlden och arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna – vare sig det gäller att hjälpa våra kunder eller anställa nästa kollega.

Sedan 2021 är vi en del i Soltechkoncernen.

Kontaktperson

Cecilia Jungner

cecilia.jungner@soltechenergy.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %